Frakt 19 kr fraktfritt över 500 kr

Köp online, hämta i butik

Ekologiska leksaker & andra ekoprodukter

Hej! Vad kul att du hittade hit! När vi startade EcoSTHLM för över sex år sedan trodde vi aldrig att det skulle bli såhär stort. Vi är oerhört stolta över alla våra produkter, handplockade av naturliga material som ekologisk bomull, rostfritt stål, trä, ull, glas och naturgummi.

Kom gärna in till oss i Stockholms största butik för ekologiska barnprodukter. Annars går det såklart lika bra att handla på nätet, alltid med snabb & billig leverans, såklart!

Matpåsar - Klämmisar

Våra omåttligt populära matpåsar eller klämmisar som dom också kallas. Välj mellan enkla modeller i plast från Cherub och Choomee eller mer robusta My Squeeze som är en klämflaska i silikon. Perfekt att ta med fylld med mat som du gjort själv. Tack vare att matpåsarna går att använda många gånger är dom perfekta ur miljösynpunkt. Klicka här för att komma till våran artikelgruppsida

Häng med oss på instagram

EKOLOGISKT FÖR HELA FAMILJEN!

EcoSTHLM har Stockholms största utbud av ekologiska och giftfria leksaker och barnprodukter. Vi har noga utvalda, ekologiska leksaker och barnprodukter för busiga trollungar. Vi älskar stil design, miljö och kvalité.

Vi lever i nuet men sår ett frö för vår framtid!

Vi har bland annat varumärken som Plantoys, Klean Kanteen, Sture & Lisa, Maxomorra, Peppa, Everearth, Lanka Kade, Hevea, Natursutten, Pura, Lifefactory, Sophie la Giraffe mf.

Hos oss hittar du ekologiska leksaker men även unika eko och miljövänliga produkter till de vuxna som inte vill ha det alla andra har, som du kan ge bort som en speciell present till någon du tycker om eller varför inte till dig själv.

Välkommen till den medvetna ekobutiken med ett stort hjärta!

Gilla oss gärna